Nordavind Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Corlin Eyewear

OM OSS

Hvorfor trenger du å velge mellom bærekraftige eller stilige solbriller?

Målet vårt er å kombinere mote og bærekraft uten å måtte gjøre solbrillene overkommelige. Ved å ta ett skritt av gangen tror vi at vi vil være i stand til å skape bærekraftige solbriller og et bærekraftig selskap. Vi streber alltid etter økt bærekraft, og dette er noe vi vil jobbe med kontinuerlig for alle deler av virksomheten. Vi har flere ideer som blir testet akkurat nå, og vi ser frem til å lansere dette så snart som mulig.

OM PRODUKTET

I dag bruker vi fem forskjellige materialer til solbrillene våre, avhengig av designet vi ønsker å lage. De fem forskjellige materialene vi bruker i produksjonsprosessen vår er; Resirkulert plast, plast, acetat, metall og cellulosepropionat.

Alle solbrillene våre har 100% UV-beskyttelse (400). Flertallet av solbrillene våre er utstyrt med et CR39-objektiv som er ripebestandig. Videre er fronten og skallet ofte sammensatt av et fem-sylindret hengsel for å forbedre kvaliteten på forbindelsen mellom templet og fronten. Det er også et etui laget av hard papp og en pose som gjør det enkelt å både beskytte og bære solbrillene.

1
Viser 1 til 9 (av 9 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke